Tuesday, July 14, 2009

Let me introduce myself

Time and Place

If you pulled of a miracle about 2000 years ago, something raising the dead, or turning water into wine. They'd be ready to call you a prophet and make you their leader.

If you pulled of a miracle in the Dark Ages or in the late 1600s in Salem, Massachusetts. You'd be called a witch. They'd be ready to drown you or burn you at the stake.

It's really true, there is time and place for everything.
Keep it in mind.

I'm always late

When life get stuck

Remember old days?

You taped a casette with love songs she love.

A tribute to Magritte

Some like it hot, I like it smokin' hot

I wear a mask because


The person under the mask is boring

It's True

You miss %100 of the shots you don't take
- Wayne Gretzky

Sometimes I distort color and shapes


And I like that way better than the one existed

Panic attack was too yesterday

Hastalıkların bile trend haline geldiğini görmek ne kadar şaşırtıcı olsa da en popüler hastalıklardan olan "procrastination"a sahip olmaktan onur ve gurur duyduğumu belirtmek isterim.

Yeni başlayanlar için procrastination:

Procrastination, bir bakıma koca götlülüktür, bir işi yapmamaya çalışırsınız ama koca götlülükle arasında ufak bir nüansa sahiptir. Misalen, eğer yarın sınavınız varsa ve çılgınlarca okuma yapmanız gerekiyorsa ve eğer siz okuma yapmadan önce "aa masam çok kirli bir temizleyeyim" deyip masayı temizledikten sonra "şu dvdler aylardır karışık duruyor onları bir sıralayım" deyip onu da hallettikten sonra "mailbox'umdaki spam mailleri bir ayıklayım" diye diye bir işi yapmayı öteliyorsanız a dostlar sizde birer "procrastinator"sunuz.

Buyrun size Lev Yılmaz'dan bir çiziktirik.



Daha yazıcağım çok şey var ama ilk önce bi masamı temizleyim sonra da bonzai ağacımı budayım. Söz ondan sonra yazıcam.

I'm a PROCRASTINATOR!
OMG

Aynı fikirde olan?

Turkcell 3G reklamlarını gören var mı? Aslında animasyon olup "vaaay!" diyenlerden bahsetmek istemiyorum bile. Her ne kadar animasyon sever bir insan da olsam sonundaki "üüüüççç" denmesine dayanabilenler beri gelsin.

Benim derdim yepyeni reklamlarıyla, Hido'nun oynadığı, Nasuh Mahruki'nin oynadığı...

İşte o reklamdaki o "Merak ne güzel şey, güzel şey merak" diyen kızı çılgınlarca dövmek isteyen başka birileri var mı? Yoksa bu yoğun duygum içerisinde tek başıma mıyım?

İçinde olmadığım bir meslek grubu hakkında bu kadar çok yorum yapmak istemesem de Turkcell belkide ajansını değiştirmeli artık. Tamam belki Vodafon'un Şafak Sezer'li reklamları da berbat ve bu yüzden ne kadar berbat reklam yapsalar da gocunmuyorlar ama o kadar dökülen parayla gidip birkaç çocuk sevindirseler, olmadı hepimize 20 şer kontör gönderseler daha faydalı olur, hem onların hem bizim açımızdan.

Yazıktır günahtır.

Merak ne güzel şey, ne güzel şey merak !!!
WTF

Truth is

Bas gaza aşkım bas gaza

Geeky as charged

May the force be with you, if you have a strong breakfast...

For 15 minutes






























Andy